Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Vehnäjauho puolikarkea 169g579kcal17.2g118.1g2g5.9g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g56g146kcal16.9g1.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g2161kcal96.4g355.8g33.8g19.8g
Valittu annoskoko743g1080kcal48.2g177.9g16.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna371g540kcal24.1g89g8.5g5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192