Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Vesi3504g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2503g626kcal32.5g105.1g5g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Chili, jauhettu (), annos 6g10g35kcal1.2g5.5g1.7g3.4g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g350g911kcal35g164.7g10.5g17.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton501g801kcal40g20g65.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g6661kcal241g686.2g322.2g62g
Valittu annoskoko7420g3331kcal120.5g343.1g161.1g31g
Annoskoko puolitettuna3710g1665kcal60.3g171.6g80.6g15.5g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175