Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4640g6078kcal603.2g23.2g399g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%400g1000kcal56g44g22.4g196g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Voi 380g2757kcal4.5g1.5g308.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 1600g6057kcal446.1g0g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g31785kcal2219.6g137.4g2420.6g392g
Valittu annoskoko7420g15892kcal1109.8g68.7g1210.3g196g
Annoskoko puolitettuna3710g7946kcal554.9g34.4g605.2g98g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169