KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1048g343kcal6.5g58.3g2.1g26.7g
Lanttu 1048g302kcal10.5g48.2g3.1g18.9g
Kukkakaali 1048g252kcal19g23.1g3.1g24.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g35kcal1.2g2.3g2.4g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1048g629kcal15.7g136.3g1g9.4g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Purjosipuli 419g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl699g594kcal9.8g30.7g48.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1223g1345kcal220.1g18.3g39.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g524g1310kcal99.6g0.2g115.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g10002kcal789g688.6g433g187.8g
Valittu annoskoko7420g5001kcal394.5g344.3g216.5g93.9g
Annoskoko puolitettuna3710g2501kcal197.3g172.2g108.3g47g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146