Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5600g1639kcal52.6g252g22.4g106.4g
Pinaatti 700g93kcal11.3g2.8g2.1g9.1g
Feta juusto (Filos), annos 20g560g1546kcal92.4g3.9g128.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 560g1273kcal28.3g98.2g78.8g32.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g9103kcal369.2g713.8g464.2g296g
Valittu annoskoko7420g4552kcal184.6g356.9g232.1g148g
Annoskoko puolitettuna3710g2276kcal92.3g178.5g116.1g74g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393