Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt2800g1960kcal72.8g182g89.6g8.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Arla Apetina Feta 3%1400g1540kcal252g28g42g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g16523kcal1724.6g460.4g824.8g31g
Valittu annoskoko7420g8261kcal862.3g230.2g412.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna3710g4131kcal431.2g115.1g206.2g7.8g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211