LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1173g1673kcal146.6g3.5g120.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 533g1759kcal10.7g16g186.5g0g
Voi 149g1083kcal1.8g0.6g121.3g0g
Katkarapu 2665g1823kcal384.8g0g29.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1066g3251kcal37.3g44.7g319.8g5.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 533g1478kcal10.7g16g149.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Emmental, sinileima1066g4050kcal309.1g0g309.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g30334kcal1803.4g169.2g2470.8g11g
Valittu annoskoko7424g15167kcal901.7g84.6g1235.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna3712g7583kcal450.9g42.3g617.7g2.8g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996