Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4293g906kcal51.5g145.9g8.6g90.1g
Porkkanaraaste 200g2146g580kcal12.9g113.8g4.3g53.7g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g322g325kcal0g67.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever644g4353kcal6.4g7.7g476.5g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g12338kcal142g671.6g979g288.8g
Valittu annoskoko7424g6169kcal71g335.8g489.5g144.4g
Annoskoko puolitettuna3712g3085kcal35.5g167.9g244.8g72.2g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007