Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 707g1009kcal88.4g2.1g72.5g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1607g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1478g5073kcal150.6g1034.9g17.7g51.7g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%771g1697kcal23.1g38.6g154.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 643g293kcal19.3g30.9g9.6g0g
Sokeri 129g522kcal0g128.4g0g0g
Sokeri 193g783kcal0g192.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g193g1408kcal1.9g1.9g154.3g0g
Mansikkahillo 1607g3637kcal9g866.8g1.6g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g29067kcal591.2g4641g820g133g
Valittu annoskoko7424g14534kcal295.6g2320.5g410g66.5g
Annoskoko puolitettuna3712g7267kcal147.8g1160.3g205g33.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262