Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6368g1783kcal38.2g378.9g12.7g159.2g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70g0g
Mustapippuri 26g71kcal2.8g9.8g0.8g6.8g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste955g3745kcal315.2g0g271.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g12437kcal712.4g777.4g709.6g332g
Valittu annoskoko7424g6218kcal356.2g388.7g354.8g166g
Annoskoko puolitettuna3712g3109kcal178.1g194.4g177.4g83g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922