Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)6363g8018kcal700g19.1g572.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g424g3097kcal4.2g4.2g339.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g636g3818kcal152.7g42g343.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g29866kcal1713.8g130.6g2511.4g0g
Valittu annoskoko7424g14933kcal856.9g65.3g1255.7g0g
Annoskoko puolitettuna3712g7467kcal428.5g32.7g627.9g0g
Arvot/100g100g201kcal11.5g0.9g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780