Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1600g5616kcal416g40g432g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g392g1686kcal78.4g149g86.2g2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3200g763kcal57.6g69.8g9.6g73g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät2240g2240kcal369.6g26.9g60.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14864g20609kcal1843.2g571.4g1176.6g150g
Valittu annoskoko7432g10305kcal921.6g285.7g588.3g75g
Annoskoko puolitettuna3716g5152kcal460.8g142.9g294.2g37.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779