Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3000g981kcal18.6g166.8g6g76.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1050kcal71.2g0.1g82.5g0g
Katkarapu 510g349kcal73.6g0g5.6g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g101kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14868g5475kcal349.4g449.6g205.2g165.8g
Valittu annoskoko7434g2737kcal174.7g224.8g102.6g82.9g
Annoskoko puolitettuna3717g1369kcal87.4g112.4g51.3g41.5g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834