Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 200g709kcal3.8g5.3g75.9g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g2030kcal21.6g57.4g185.8g6.2g
Valittu annoskoko744g1015kcal10.8g28.7g92.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna372g508kcal5.4g14.4g46.5g1.6g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887