Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g150g75kcal2.2g3g6g3g
Hunaja 6g20kcal0g4.8g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 100g133kcal8.4g17.6g2g5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 50g159kcal12.2g22.8g0.9g4.4g
Herne 40g28kcal2g3.7g0.2g1.2g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1151kcal55.8g129g37.6g39.2g
Valittu annoskoko744g576kcal27.9g64.5g18.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna372g288kcal14g32.3g9.4g9.8g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982