Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g112g35kcal1.4g8.2g0.2g3.5g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1489g195kcal7.4g24.4g8.6g8g
Valittu annoskoko745g97kcal3.7g12.2g4.3g4g
Annoskoko puolitettuna372g49kcal1.9g6.1g2.2g2g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816