Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g480g1728kcal57.6g336g11.5g19.2g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g7155kcal146.2g1415.6g32.6g136.8g
Valittu annoskoko7440g3577kcal73.1g707.8g16.3g68.4g
Annoskoko puolitettuna3720g1789kcal36.6g353.9g8.2g34.2g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483