Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4797g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 792g2596kcal83.6g480.4g17.4g78.4g
Mustikka metsä- 1439g634kcal7.2g92.1g8.6g47.5g
Sokeri 408g1655kcal0g407.3g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g9768kcal181.6g1959.6g52g251.8g
Valittu annoskoko7440g4884kcal90.8g979.8g26g125.9g
Annoskoko puolitettuna3720g2442kcal45.4g489.9g13g63g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729