Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 5027g5385kcal1161.2g0g75.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1005g211kcal3g16.1g0g1g
Oliiviöljy 845g7468kcal0g0g844.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original141g99kcal5.6g11.3g4.2g4.2g
Hunaja 402g1329kcal2g324.9g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g29096kcal2348g720g1849.6g21g
Valittu annoskoko7440g14548kcal1174g360g924.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna3720g7274kcal587g180g462.4g5.3g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744