Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)2400g8400kcal312g1656g60g72g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2400g2040kcal24g84g168g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g240g72kcal2.4g9.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g28992kcal1588.8g3499.2g937.4g144g
Valittu annoskoko7440g14496kcal794.4g1749.6g468.7g72g
Annoskoko puolitettuna3720g7248kcal397.2g874.8g234.4g36g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118