Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g420g1345kcal46.2g264.8g8.4g48.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)420g1475kcal47.5g289.2g12.2g13.5g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g420g1417kcal46.2g304.7g16.8g24.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g420g1471kcal32.4g315.2g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5604g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 151g1338kcal0g0g151.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g14092kcal344.6g2347.8g395.8g172.4g
Valittu annoskoko7448g7046kcal172.3g1173.9g197.9g86.2g
Annoskoko puolitettuna3724g3523kcal86.2g587g99g43.1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874