Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Oivariini, 60 (100g)18g96kcal0.2g0.2g10.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl249g848kcal5g7.5g87.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g249g60kcal4.5g7.5g1.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g2352kcal21.6g38.8g232g12.4g
Valittu annoskoko745g1176kcal10.8g19.4g116g6.2g
Annoskoko puolitettuna373g588kcal5.4g9.7g58g3.1g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957