Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g150g60kcal5.7g9.6g0.2g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Siirappi, tumma100g320kcal0.1g74g0g0g
Neilikka, annos 4g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen100g720kcal1g1g80g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g300g1050kcal10.5g243g3g9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g5055kcal36.4g838g167.6g22.2g
Valittu annoskoko745g2527kcal18.2g419g83.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna373g1264kcal9.1g209.5g41.9g5.6g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349