Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 501g276kcal8g66g0.9g4.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g31g7.8kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Dijonsinappi, Maille, Original6.3g4.4kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Viinietikka 19g3.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g1119kcal19.6g151.2g53g14g
Valittu annoskoko745g560kcal9.8g75.6g26.5g7g
Annoskoko puolitettuna373g280kcal4.9g37.8g13.3g3.5g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848