Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 312g71kcal1.7g10.8g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g19g169kcal0g0g18.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore94g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g542kcal7.4g30.8g39.8g13g
Valittu annoskoko745g271kcal3.7g15.4g19.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna373g135kcal1.9g7.7g10g3.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839