Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g349g70kcal4.5g10.5g0.7g0g
Naudan sisäfilee349g426kcal73.3g0g14g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g34.9g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g1661kcal157g30.8g99.6g1.6g
Valittu annoskoko745g831kcal78.5g15.4g49.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna373g415kcal39.3g7.7g24.9g0.4g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144