Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr88g246kcal7g8.3g21g1.4g
Kesäkurpitsa, tuore395g67kcal2.4g9.9g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Aurajuusto53g179kcal10.5g0g15.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio175g114kcal2.6g7.4g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g1230kcal46g54.6g93.6g9.6g
Valittu annoskoko746g615kcal23g27.3g46.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna373g308kcal11.5g13.7g23.4g2.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757