Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2310g647kcal13.9g137.4g4.6g57.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka277g31kcal3g3g0.6g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu82g66kcal1.5g14.6g0.7g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g462kcal0g0g51.3g0g
Vesi4106g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)51g133kcal6.7g6.2g9.2g0.2g
Mustapippuri 26g72kcal2.8g9.8g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g3172kcal74.8g403g136.8g157g
Valittu annoskoko7452g1586kcal37.4g201.5g68.4g78.5g
Annoskoko puolitettuna3726g793kcal18.7g100.8g34.2g39.3g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265