Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5000g3788kcal93.5g771g10g50g
Ruokakerma, Pirkka 10%2000g2400kcal58g90g200g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14920g12797kcal326.8g1790g423g121.4g
Valittu annoskoko7460g6399kcal163.4g895g211.5g60.7g
Annoskoko puolitettuna3730g3199kcal81.7g447.5g105.8g30.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456