Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki375g210kcal31.8g18.7g0.7g0g
Hermesetas -neste7.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.8g0g0g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1987kcal145.4g204.8g62.6g6.8g
Valittu annoskoko747g994kcal72.7g102.4g31.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna374g497kcal36.4g51.2g15.7g1.7g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517