Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr150g39kcal1.3g7.2g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g75g26kcal0.7g5.1g0.4g1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g690kcal63.2g31.8g34g12.8g
Valittu annoskoko747g345kcal31.6g15.9g17g6.4g
Annoskoko puolitettuna374g173kcal15.8g8g8.5g3.2g
Arvot/100g100g46kcal4.2g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201