Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 145g110kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 10g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Nakki,popsi grillinakki154g399kcal18.5g8.6g32.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1064kcal44.8g67g66.6g5.6g
Valittu annoskoko747g532kcal22.4g33.5g33.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna374g266kcal11.2g16.8g16.7g1.4g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754