Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 292g222kcal5.5g45.2g0.6g2.9g
Kirjolohifilee 219g362kcal36.7g0g24.1g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Tilli, tuore 29g8.7kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1438kcal105.8g108g61.6g7g
Valittu annoskoko747g719kcal52.9g54g30.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna374g360kcal26.5g27g15.4g1.8g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063