Makaronilaatikko (Kevennys)

400 g broilerijauheliha
 300 g täysjyvä makaroni
3 kpl kananmuna
5 dl maito
1 kpl sipuli
suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Keitä ja siivilöi makaronit.

Kuori ja pilko sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli.

Yhdistä paistettu jauheliha ja keitetyt makaronit.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita maito ja munat hyvin ja lisää joukkoon, sekoita.

Lisää koko massa voideltuun uunivuokaan.

Paista uuninkeskitasolla 180 c noin 50 minuuttia.

Anna laatikon levähtää noin 10 minuuttia pöydällä ennen tarjoilua.

Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Puolukkahillo.

0 ,2 kg puolukoita
1 dl hillosokeria

Lisää puolukat ja sokeri kattilaan ja kiehauta.

Anna jäähtyä hetki pöydällä ja siirrä sitten jääkaappiin, jossa hillo hyytyy noin vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, broilerin, paistettu 175g486kcal46.5g0g33.7g0g
Täysjyvä makaroni, keitetty Kypsennetty, annos 100g131g142kcal4.7g27.5g1.2g1.7g
Kananmuna 50g(kpl)66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Puolukka 87g34kcal0.4g5.9g0.4g2.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g44g171kcal0g42.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1991kcal132.6g177g82.4g8.8g
Valittu annoskoko747g995kcal66.3g88.5g41.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna374g498kcal33.2g44.3g20.6g2.2g
Arvot/100g100g133kcal8.9g11.8g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296385