Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk428g115kcal2.6g22.7g0.9g6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g1195kcal102.4g52.4g62.8g14.2g
Valittu annoskoko748g598kcal51.2g26.2g31.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna374g299kcal25.6g13.1g15.7g3.6g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803