Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5611g1347kcal67.3g190.8g11.2g117.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g70g323kcal0.4g0.4g35.8g0g
Siirappi 393g1184kcal0.4g291g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1122g1863kcal213.2g0g112.2g0g
Sipuli 281g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14952g9601kcal569.6g991.4g319.6g245.2g
Valittu annoskoko7476g4801kcal284.8g495.7g159.8g122.6g
Annoskoko puolitettuna3738g2400kcal142.4g247.9g79.9g61.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896