Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g200g200kcal26g2g10g0g
Voi 6.7g48kcal0.1g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Omena, ulkomainen, kuorittu 134g60kcal0.3g12.6g0.1g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g167g200kcal3.8g8g16.7g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g67g53kcal4g4.3g9.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 67g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g1173kcal70.4g61.6g83.4g8.6g
Valittu annoskoko748g586kcal35.2g30.8g41.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna374g293kcal17.6g15.4g20.9g2.2g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399228