Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g132g475kcal59.4g52.8g7.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3240g11340kcal388.8g2300.4g68g97.2g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 420g958kcal55.9g64.7g18.9g157.5g
Oivariini vähärasvainen36g198kcal0.4g0.4g21.6g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g25943kcal1009g4836.6g232.8g509.4g
Valittu annoskoko7488g12971kcal504.5g2418.3g116.4g254.7g
Annoskoko puolitettuna3744g6486kcal252.3g1209.2g58.2g127.4g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590