Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2897g17380kcal695.2g191.2g1564.2g0g
Kananmuna kuoreton 2655g3788kcal331.9g8g272.2g0g
Emmental, punaleima 17%1810g5250kcal615.6g0g307.8g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 121g212kcal6.3g45.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g53261kcal3298g489.6g4288.4g1.2g
Valittu annoskoko7488g26630kcal1649g244.8g2144.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna3744g13315kcal824.5g122.4g1072.1g0.3g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526