Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 601g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g1982g912kcal47.6g118.9g13.9g63.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g901g1045kcal64g180.1g7.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2402g841kcal38.4g165.7g2.4g33.6g
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g7836kcal427g1217.6g89.2g277.2g
Valittu annoskoko7488g3918kcal213.5g608.8g44.6g138.6g
Annoskoko puolitettuna3744g1959kcal106.8g304.4g22.3g69.3g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946