Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4647g3761kcal73g782.1g2.3g139.4g
Kesäkurpitsa zucchini 2732g493kcal15.3g68.3g10.9g19.1g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy80g705kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14976g9920kcal176.8g1700.8g186.6g317g
Valittu annoskoko7488g4960kcal88.4g850.4g93.3g158.5g
Annoskoko puolitettuna3744g2480kcal44.2g425.2g46.7g79.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773