Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g585kcal17.4g119.3g2g6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)131g341kcal34.1g2g22.3g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g105g120kcal14.7g1g6.3g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)105g42kcal1.8g8.6g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g70g42kcal0.3g10.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g2695kcal140g283g109g14.4g
Valittu annoskoko749g1348kcal70g141.5g54.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna375g674kcal35g70.8g27.3g3.6g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776