Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g350g526kcal71.1g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g13g13kcal0.6g2.2g0g0.6g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g324g107kcal4.9g15.6g1.3g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1556kcal155g41.2g85g2.8g
Valittu annoskoko749g778kcal77.5g20.6g42.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna375g389kcal38.8g10.3g21.3g0.7g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433