Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 59g130kcal10.3g0g10g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.3g3.3kcal0.3g0.3g0.1g1.1g
Smetana, Valio, hyla2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g3.5g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipulikuutiot rainbow3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g306kcal22.4g1.2g24g6.2g
Valittu annoskoko75g153kcal11.2g0.6g12g3.1g
Annoskoko puolitettuna38g77kcal5.6g0.3g6g1.6g
Arvot/100g100g205kcal15g0.8g16g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761