Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g5.8g19kcal2.9g1.7g0g0.3g
Tumma makarooni (Torino)29g101kcal4.6g18.4g0.7g1.7g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Ketsuppi, Felix1.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g305kcal18.6g43.8g5.4g4.6g
Valittu annoskoko75g153kcal9.3g21.9g2.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna38g76kcal4.7g11g1.4g1.2g
Arvot/100g100g203kcal12.4g29.2g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138