Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 42g18kcal4.1g0.2g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 27g36kcal2.3g4.8g0.5g1.4g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g137kcal13g10.4g4g2.8g
Valittu annoskoko75g68kcal6.5g5.2g2g1.4g
Annoskoko puolitettuna38g34kcal3.3g2.6g1g0.7g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698