Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore6.3g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g13g40kcal6.3g3.8g0.1g0.7g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki6.3g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g180kcal13.8g13.8g7.8g3.4g
Valittu annoskoko75g90kcal6.9g6.9g3.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g45kcal3.5g3.5g2g0.9g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9.2g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466