Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 63g16kcal1g2.2g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5.2g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g44kcal2.2g7g0.2g2.8g
Valittu annoskoko75g22kcal1.1g3.5g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna38g11kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g30kcal1.5g4.7g0.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939