Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.2g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Kaurahiutale 4.4g17kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Kauralese 6.3g23kcal1.1g2.9g0.5g1.1g
Soijajauho vähärasvainen 5.7g22kcal2.6g1.6g0.4g0.8g
Tattarijauho, Myllynparas7.6g26kcal1g5.1g0.1g0.4g
Pellavarouhe reformi luomu3.8g12kcal1.1g0.3g0.8g1.2g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g6.3g22kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g338kcal15.4g31.8g15g10.6g
Valittu annoskoko75g169kcal7.7g15.9g7.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna38g85kcal3.9g8g3.8g2.7g
Arvot/100g100g226kcal10.3g21.2g10g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880