Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis59g66kcal12.9g0g1.8g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g198kcal29g0.2g9.4g0g
Valittu annoskoko75g99kcal14.5g0.1g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g50kcal7.3g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.1g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032